Översikt

Sidor

Introduktion

I den här dokumentationen beskriver vi hur du administrerar din MoreFlo Webbshop. I samband med att din webbshop har upprättats ska du ha fått ett mejl innehållande inloggningsuppgifter och en adress till din webbshop. Detta behöver du för att kunna logga in och genomföra det som står i dokumentationen.

Bygger på WordPress och WooCommerce

MoreFlo Webbshop bygger på det populära innehållshanteringssystemet WordPress. Om du är van vid att arbeta i WordPress sedan tidigare så kommer du känna igen mycket av det som nämns i den här dokumentationen. E-handelsdelen i MoreFlo Webbshop bygger på WooCommerce som är ett plugin till WordPress.

Dokumentationens utformning

WordPress och WooCommerce innehåller massor av val och inställningsmöjligheter. Vi kommer inte kunna täcka allt i den här dokumentationen utan har istället fokuserat på de delar som vi anser är viktiga för att du ska kunna administrera din webbshop på ett bra sätt.

Vi rekommenderar att du går igenom dokumentationens olika kapitel i ordningen som du ser i menyn till höger. I vissa stycken kommer du se att det finns länkar till ett nytt kapitel för mer djupgående information i ett ämne.

Vi har utformat den här dokumentationen för dig som har tjänsten MoreFlo Webbshop Bas. Du som har MoreFlo Webbshop Premium finner ytterligare information om hur du hanterar Färger och Typsnitt under rubriken Övrigt.

Rekommenderade länkar

På länkarna nedan kan du hitta ytterligare information kring WordPress och WooCommerce.

https://wordpress.org/

https://easywpguide.com/wordpress-manual/

https://woocommerce.com/