Översikt

Sidor

MoreFlo Sync

I paketet MoreFlo Webbshop ingår vårt egna WordPress-plugin MoreFlo Sync. Detta plugin gör det möjligt för dig att synka produkter och ordrar mellan ditt MoreFlo Apps-konto och din webbshop. Om du använder dig av vårt kassasystem idag blir det på så vis väldigt enkelt att föra in ditt befintliga artikelregister direkt in i WooCommerce. Tack vare synkningen av ordrar har du också möjlighet att sälja dina produkter i webbshopen men ta betalt för dem på plats i din MoreFlo Kassa.

Synkning av produkter

När det kommer till produkter så synkar pluginet produktinformation som produktnamn, pris, moms och lagerstatus. Pluginet identifierar en produkt med hjälp av artikelnummer och kopplar på så vis samman en produkt från WooCommerce med en produkt i MoreFlo Apps. På vis kan du redigera produktinformationen från båda håll och sedan låta pluginet uppdatera informationen på respektive ställe.

Om du använder MoreFlo Apps sedan tidigare och nu vill börja sälja dina produkter via en MoreFlo Webbshop så är den enklaste lösningen att synka dina produkter från MoreFlo Apps in i webbshopen. Om du däremot istället har ett befintligt utbud i WooCommerce så kan du lika gärna använda pluginet för att överföra dina produkter från WooCommerce till MoreFlo Apps.

Synkning av ordrar

Pluginet synkar som sagt också ordrar. I detta fall rör det sig om en enkelriktad synk där ordar som skapas i WooCommerce synkas till MoreFlo Apps. Ordrar som skapas i MoreFlo Apps kommer dock inte att skapas i WooCommerce eftersom de inte rör själva webbshopen. Om du använder lagerhantering så kommer lagersaldot att uppdateras mellan systemen oavsett om du säljer produkten i webbshopen eller från din kassa.

Om en kund väljer betalningsalternativet Betala på plats när denne genomför sitt köp kommer det skapas en order i WooCommerce med statusen Behandlas. När du sedan ändrar status till Färdigbehandlad så kommer ordern att dyka upp i din kassa under Klar för leverans. På så vis kan kunder enkelt beställa produkter i din webbshop och sedan komma till din butik för att slutföra köpet och hämta produkten.