Översikt

Sidor

MoreFlo Take Away & Catering

I den här användarmanualen beskriver vi hur du administrerar MoreFlo Take Away & Catering. MoreFlo Take Away & Catering är en webbshopslösning där du får en webbsida som dina kunder kan surfa till för att beställa mat eller andra saker för avhämtning.


Bygger på MoreFlo Webbshop

MoreFlo Take Away & Catering baseras i grunden på vår produkt MoreFlo Webbshop som är en webbshop uppbyggd på WordPress och WooCommerce. Det som skiljer MoreFlo Webbshop och MoreFlo Take Away & Catering åt är att du i det sistnämnda lösningen även får extra funktionalitet för beställning av produkter som kräver förberedelser. T.ex  beställning av mat för avhämtning. Dessa beställningar skickas direkt in i det webbaserade backofficesystemet MoreFlo Apps där du får en tydlig överblick vad som är beställt och när det ska levereras.

Du kan själv styra vilka tider som ska vara tillgängliga för upphämtning eller utkörning och hur lång tid en specifik produkt kräver för att tillredas. De inställningar som du gör styr sedan vilka tider dina kunder kan välja mellan på webbsidan.

Du som använder MoreFlo Take Away & Catering får givetvis även tillgång till alla funktioner som finns i produkten MoreFlo Webbshop.


Manualen utformning

Vi kommer inte att gå igenom all funktionalitet för MoreFlo Webbshop i den här manualen utan kommer endast gå igenom de steg som krävs för att komma igång med MoreFlo Take Away & Catering. Om du vill läsa mer om alla funktioner i MoreFlo Webbshop rekommenderar vi dig att kolla manualen för MoreFlo Webbshop.

Här kommer några utvalda kapitel för MoreFlo Webbshop: