Översikt

Sidor

Ladda ner och installera

Klicka på länken nedan för att ladda ner den senaste versionen av MoreFlo Sync. Din webbläsare kommer då att ladda ner en zip-fil som innehåller själva pluginet, spara denna på din dator.

Ladda ner senaste version av MoreFlo Sync.

För att installera pluginet loggar du först in i admingränssnittet på din WordPress-sida. Gå sedan till fliken Tillägg till vänster i WordPress-navigeringen och klicka därefter på Lägg till nytt bland alternativen nedanför. Om du inte ser dessa alternativ när du är inloggad i WordPress kan det bero på att du inte har tillräcklig behörighet, kontakta i så fall administratören för din webbplats och be om hjälp med detta.

Högst upp i vyn bredvid rubriken Lägg till tillägg ser du nu en knapp med texten Ladda upp tillägg, klicka på denna. Det dyker nu upp ett fält där du kan välja en fil att ladda upp. Välj zip-filen för MoreFlo Sync och klicka sedan på Installera nu.

Pluginet kommer nu att packas upp och installeras på din webbplats. När installationen är klar dyker det upp en blå knapp med texten Aktivera tillägget. Klicka på denna för att aktivera tillägget. Du kommer nu se pluginet listas som aktivt bland övriga plugins under fliken Tillägg i WordPress-navigeringen.

Välj den nedladdade zip-filen och klicka på “Installera nu”