Översikt

Sidor

Aktivera artiklar

Det första du behöver göra för att komma igång med MoreFlo Self-Scan är att aktivera de artiklarna som du vill att kunden ska kunna köpa via självskanningsappen. För att lägga till en ny artikel loggar du in i MoreFlo Apps med de inloggningsuppgifter som du tidigare fått av MoreFlo. Om du inte har tillgång till några inloggningsuppgifter ber vi dig kontakta supporten på support@moreflo.com.

Kanske vet du redan hur man att skapar artiklar i MoreFlo Apps. Vi kommer gå igenom stegen kortfattat här nedan och förklara vilka steg som är viktiga för dig som använder MoreFlo Self-Scan.


Lägg till en ny artikel i MoreFlo Apps

För att skapa en ny artikel i MoreFlo Apps går du in på Artiklar och sedan Artikelregister. Därefter klickar du på den blå knappen med texten Skapa och sedan Skapa artikel i listan som dyker upp.

Fyll först i information i fälten Artikelnummer och Artikelnamn/kvittotext. Välj därefter alternativet Vara i fältet Artikeltyp och ange en konteringskod i fältet Konteringskod. Sätt sedan ett pris för artikeln i fältet Försäljningspris inkl. moms.

I fältet Streckkod anger du nu en streckkod som dina kunder ska kunna skanna med hjälp av självskanningsappen. Kontrollera också att alternativet Webbshopsartikel är aktivt. Detta är nödvändigt för att artikeln ska kunna synkas över till webbshopen.

Slutligen kan du också ange en bild om du vill under rubriken Bilder längst ner till höger.

När du är klar med redigeringen av artikeln kan du spara den genom att klicka på den gröna knappen med texten Skapa direkt i botten av redigeringsläget. Om du redigerar en artikel som redan finns kommer det istället att stå Spara på knappen. Inom ca 5 min kommer artikeln att synkas över till webbshopen och finnas tillgänglig för skanning i MoreFlo Self-Scan.

Se över de inställningar som är markerade i bilden.