Översikt

Så funkar MoreFlo Kundklubb

Kundklubben finns på en specifik webbadress. Du kommer själv kunna se vilken adress din kundklubb finns på när du ser över inställningarna för din kundklubb. Denna adress kan du sedan dela med dig av till dina kunder och uppmana dem till att registrera ett eget konto.

När du surfar till kundklubben första gången möts du av en välkomstsida där de får välja om det vill logga in eller skapa ett nytt konto.

Startsidan

Registrera nytt konto

För att registrera ett nytt konto klickar du på knappen Registrera på välkomstsidan. Du kommer nu till en sida där du får fylla i namn och kontaktuppgifter samt ange ett lösenord. Klicka sedan på Registrera mig för att slutföra registreringen.

Det kommer nu att skickas ett mail till e-postadressen som du angivit med en länk för att bekräfta registreringen. När du klickar på länken i mailet kommer du tillbaka till kundklubben och får en bekräftelse på att ditt konto är registrerat.

Registrera konto
Ett mail har skickats
Efter bekräftelse i mailet

Logga in

Efter registreringen uppmanas du att logga in. Fyll nu i de uppgifter du angav i föregående steg för att logga in. När du loggat in kommer du till en startsida där du ser ditt medlemsnummer samt har några olika alternativ.

Logga in i kundklubben
Efter inloggning

Ladda kort

För att ladda på ett värde klickar du på knappen Ladda kort på startsidan. Du kommer nu till ett formulär som du får fylla i för att ladda på ett värde. Fältet Ditt Loyality Card referensnummer behöver du inte bry dig om. I fältet Belopp väljer du det värde som du vill ladda på. Slutligen fyller du i din e-post och ditt telefonnummer i fälten Epost för bekräftelse och Mobilnummer. Klicka sedan på den gröna knappen med texten Fortsätt.

Notera att i exempelbilden nedan får kunden en bonus på 10% på det laddade värdet. Kontakta supporten på MoreFlo för att få hjälp med att att sälla in en bonus för din kundklubb.

I nästa steg får du ange dina kortuppgifter i fälten för kortbetalning. När du fyllt i uppgifterna klickar du på den gröna knappen med texten Betala nu.

Du kommer nu till en bekräftelsesida. Klicka på Tillbaka för att komma till startsidan. När betalningen har genomförts ska du också ha fått ett SMS och e-postmeddelande med bekräftelse på din betalning.

Steg 1
Steg 2
Bekräftelse
Laddning klar

Betala med QR-kod

När du har laddat på ett värde kan du använda MoreFlo Kundklubb för att betala i kassan. När du befinner dig på startsidan klickar du på knappen Betala med kortet. Du kommer nu se en QR-kod. Denna QR-koden kan sedan skannas av personalen i kassan och beloppet som du handlar för dras då från det laddade värdet.

Visa upp QR-kod i kassan

Navigera till andra sidor

Det finns även möjlighet att lägga till några vanliga informationssidor i webbappen. Du kommer åt dessa genom att klicka på ikonen med tre streck längst ner till höger på skärmen. Här finns t.ex. en sida om kundklubben, en kontaktsida, en sida för kontoinformation samt en knapp för att logga ut.

Meny
Om företaget
Kontaktinfo
Kontouppgifter