Översikt

Sidor

Självbetjäning i MoreFlo Kassa

MoreFlo Kassa kan köras i självbetjäningsläge för dig som vill låta kunderna genomföra sitt köp själva i en självbetjäningsterminal. Självbetjäningsläget består av ett förenklat gränssnitt där kunden väljer sina produkter till vänster på skärmen. De kommer då att läggas till på kvittot till höger.

Om det finns en streckkodsläsare inbyggd eller kopplad till terminalen kan kunden skanna in sina varor med hjälp av den.

Kunden kan klicka på en artikel till vänster för att lägga till den på kvittot.

När kunden har lagt till alla sina varor klickar hen på knappen Betala nere till höger. Det kommer då att dyka upp instruktioner på skärmen för betalning i en extern kortterminal.

När kortet har registrerats och köpet har genomförts skrivs det ut ett kvitto på köpet.

Kunden klicka på Betala nere till höger för att slutföra köpet.

Skapa ny användare för självbetjäning

För att kunna aktivera självbetjäning för MoreFlo Kassa behöver du först skapa en ny användare som du kan använda när du loggar in i självbetjäningsläget. För att lägga till användare, tryck på knappen Ny användare längst nere till vänster. Fyll sedan i Användarnamn, Förnamn, Efternamn och Lösenord. Välj sedan användartyp Sjävbetjäningsanvändare och tryck på Spara för att lägga till användaren.

Du kan nu logga in i kassan med den ny användaren och kommer då att se en förenklad kassavy som är anpassad för självbetjäning.

Ett tips om du inte har ett tangentbord är att låta användarnamn och lösenord vara siffror, så att du kan använda nummerpadden på touchskärmen.

Välj användartyp “Självbetjäningsanvändare”