Översikt

Sidor

Konfigurera Resurs Bank

När du klickat dig in för att konfigurera betalning med Resurs Bank kommer du se en rad fält som du behöver se över. För att kunna aktivera detta betalningsalternativ behöver du först ha fått ett Merchant ID och ett lösenord från MoreFlo. När du fått detta kan du följa stegen nedan.

Aktivera betalningsalternativet genom att bocka för kryssrutan till höger om rubriken Aktivera/Inaktivera. Med kryssrutan Aktivera Sandbox Mode kan du välja om du vill aktivera testläge. Testläge innebär att inga riktiga betalningar kommer att genomföras utan används endast i testsammanhang.

I fältet Titel kan du skriva en titel som visas intill betalningsalternativet på kassasidan. I fältet Beskrivning kan du skriva en kort text som beskriver hur betalningsalternativet fungerar.

Om du valt att aktivera Sandbox Mode behöver du ange det Merchant ID och lösenord som du fått av MoreFlo i fälten Sandlåda – Merchant ID och Sandlåda – Lösenord. Notera att dessa uppgifter behöver vara ämnade för just Sandbox Mode och inte för skarpt läge. Om du inte aktiverat Sandbox mode utan istället vill aktivera skarp betalning anger du istället dessa uppgifter i fälten Live – Merchant ID och Live – Lösenord.

Längst ner finns en kryssruta med rubriken Felsökningslogg. Du behöver inte aktivera denna nu men om du upplever problem med betalningsalternativet kan du bocka för denna kryssrutan för att göra det möjligt att ta ut loggfiler för felsökning.

Inställningar för Resurs Bank