Översikt

Sidor

MoreFlo Checkout

MoreFlo Checkout är vårt egenutvecklade betalningsplugin som du kan ladda ner och installera direkt på din webbplats. Pluginet är specifikt utvecklat för plattformen WordPress och kräver att din webbshop använder WooCommerce.

MoreFlo Checkout innehåller i dagsläget tre olika betalningsalternativ där du kan välja om du vill aktivera samtliga eller bara något av dem. Det ena är kortbetalning via MoreFlo som gör det möjligt för dig att ta betalt med kort i din webbshop. Det andra alternativet är fakturabetalning där ordern kommer in som obetald i MoreFlo Apps och du sedan kan skapa en faktura utifrån ordern. Det tredje betalningsalternativ är en integration mot Resurs Bank där du förutom kortbetalning har möjlighet att ta betalt med Swish, faktura och delbetalning via Resurs Bank.

Pluginet MoreFlo Checkout är i sig helt gratis men du behöver teckna ett avtal med oss för att få tillgång till de uppgifter som krävs för att kunna använda pluginet. Du kan ansöka om detta genom att fylla i formuläret på denna länk.