Översikt

Sidor

MoreFlo Booking

I den här användarmanualen beskriver vi hur du administrerar MoreFlo Booking.

MoreFlo Booking är ett bokningssystem där dina kunder kan boka tid hos dig direkt på webben. När vi har upprättat din bokningsmiljö får du en webbadress av oss som du kan länka till från din hemsida. Bokningsmiljön ligger på en undersida till domänen moreflobooking.com. Ett exempel på en adress är www.moreflobooking.com/foretaget/.

När dina kunder gjort en bokning i bokningsmiljön kommer den att dyka upp i din kalender inne i MoreFlo Apps. Här kan du ha full kontroll över dina tillgängliga resurser. Du kan se vad som är bokat av kunderna och du kan själv lägga till bokningar om en kund t.ex. ringer in och vill boka över telefon. Du kan även hantera tillgänglighet och frånvaro så att dina resurser inte blir uppbokade på jobb när det är lediga.

Innan du kan börja ta emot bokningar

När du får tillgång till din bokningsmiljö för första gången kommer den att vara helt tom. Du behöver nu själv gå igenom stegen i den här användarmanualen för att skapa bokningsbara artiklar och lägga till resurser för bokning. Du har också möjlighet att lägga till kontaktinformation, öppettider och en välkomnande text som visas ute på bokningssidan.

Vi rekommenderar att du följer stegen i den här användarmanualen så kommer du snart vara igång och samla in bokningar.